Încă de la o vârstă timpurie, pentru un copil, joaca în parc prezintă o indispensabilă oportunitate de dezvoltare fizică și socială. Joaca în parc, inițial sub supravegherea părinților sau a bunicilor, îi încurajează pe copii să se desprindă de lângă aceștia și să își construiască noi relații sociale prin propriile forțe, dar și să își dezvolte musculatura prin activități cu cei de aceeași vârstă. În viața de zi cu zi însă, de multe ori planul de a ieși în parc este stricat de vreme. Un pavaj din dale cauciuc ne poate scuti de asemenea neplăceri neprevăzute. Haideți să vedem de ce.

După ploaie, locurile de joacă sunt mai mereu acoperite de noroi și brăzdate de bălți, devenind alunecoase. Mai mult decât atât, pavajele clasice vor fi acoperite de diverse impurități, rezultând într-un mediu neigienic de joacă. În aceste condiții, suntem de multe ori puși în situația da a îi dezamăgim pe cei mici, spunându-le că nu este momentul să ieșim în parc.

S-ar putea însă ca, cei mici, să nu rezoneze cu asemenea argumente, neînțelegând de ce joaca în aer liber de ieri nu se poate repeta și azi. Adevărul este că ea se poate repeta! Soluția este simplă: dale cauciuc. Dalel cauciuc reprezintă cea mai bună alegere din numeroase motive. În primul rând, ele dispun de suprafață antiderapantă, facilitând scurgerea apei, ceea ce înseamnă că rămân ăn stare optimă, chiar după o ploaie. Flexibilitatea lor uniformă face din aceste dale cauciuc unele deosebit de durabile, întrucât ele nu se întăresc cu trecerea timpului. Această flexibilitate conferă o protecție sporită a pavajului din dale  cauciuc. Suprafața uniformă și elastică a acestui pavaj ferește copiii de o eventuală accidentare pe parcursul activtății lor.

Când vine vorba de dale cauciuc, brandul Reflex înseamnă nu numai calitate atestată ci și prioritizarea cerințelor dumneavoastră. Având o experiență de peste un deceniu în dezvoltarea locurilor de joacă, recomandăm cu căldură pavajele Reflex din oferta noastră, pentru locuri de joacă mai sigure și mai curate.