Povestea dalelor de cauciuc ReFlex

fabrica

Să vă spun sincer pe mine tot timpul m-a fascinat posibilitatea de a parcurge secțiunea „Despre noi” a unei pagini web. Îndrăznesc să presupun că dacă citiți aceste rânduri, o faceți pentru că îmi împărtășiți această pasiune. Trebuie să recunoaștem că astfel de secțiuni nu ne oferă mereu tocmai informațiile pe care le căutăm și ne lasă, poate, confuzi. În următoarele rânduri mi-am propus să vă împărtășesc mai multe despre activitatea firmei noastre și despre dalele de cauciuc ReFlex. Sper să fie o lectură plăcută și informativă.

Nádland SRL este compania mamă a firmei Nordinova SRL, fiind totodată deținătoarea brandului de pavaje cauciuc ReFlex, pe care le fabrică din 2009. Dar, cum a început totul? Nádland a apărut în anul 2001, mai întâi sub forma unei afaceri de familie, inițiată de doi soți cu spirit antreprenorial. La prima vedere poate părea surpinzător, dar produsul de bază inițial al acestei companii a fost stuful (în limba maghiară „nád” înseamnă „stuf”, de aici și denumirea de Nádland care, mai bine de două decenii mai târziu, înmagazinează același spirit întreprinzător și aceeași dorință de a oferi clienților o experiență de înaltă calitate. Pavele de cauciuc se puteau găsi la Nádland cu mult înainte de 2009, însă acestea nu erau producție proprie. Tocmai din dorința de a oferi clienților noștri constant produse realizate la cel mai înalt nivel, Nádland a lansat gama proprie de produse cu denumirea ReFlex.

Din acel moment, în mai puțin de zece ani, producția dalelor de cauciuc s-a mutat dintr-un spațiu închiriat în fabrica proprie, ridicată și echipată complet de Nádland. Astăzi produsele din cauciuc ReFlex cu destinații diverse precum locuri de joacă, săli de fitness sau grajduri sunt exportate în peste 20 de țări. Fie vorba de mici antreprenori sau multinaționale de dimensiuni impresionante, produsele noastre oferă alternativa ideală pentru o suprafață ecologică și care menajează articulațiile. De fapt, aceste dale sunt confecționate din anvelope reciclate, cu o suprafață moale și elastică, fiind gândite special în acest scop.
Noi cei de la Nordinova ne bucurăm să vă punem la dispoziție un asemenea produs realizat la standarde internaționale, din a cărui poveste facem și noi parte. În final, nu pot decât să vă spun „Bine v-am găsit în magazinul nostru virtual!”, cu speranța că aveți o experiență plăcută. Dacă aveți orice întrebări legate de produsele sau ofertele noastre în general, nu ezitați să ne contactați prin email sau la unul din numerele de telefon din secțiunea „Echipa Nordinova” a paginii noastre!

Nordinova SRL