TERMENI SI CONDITII

Valabile pentru achizitionarea produselor de pe site-ul – dalecauciuc.ro

CAP.I. INFORMATII GENERALE

dalecauciuc.ro este reprezentata prin S.C. NORDINOVA S.R.L., cu sediul social in loc. ORADEA, Calea Borsului 2 A, cod postal: 410605, jud.Bihor, avand numarul de inmatriculare la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bihor J05/118/2009, Cod de inregistrare fiscala RO26011674, cont bancar deschis la Banca Unicredit Tiriac Oradea, avand cod IBAN RO28BACX0000000864170000, telefon: 0745.323.349, email: [email protected]

Pe pagina dalecauciuc.ro poate face comanda orice persoana fizica sau juridica, care solicita expres acest lucru, prin intermediul unei comenzi online.

CAP.II. INTRODUCERE

Prezentul document defineste termenii si conditiile in care dalecauciuc.ro este de acord sa furnizeze produse si servicii clientilor sai. Prezentul document reprezinta un acord intre www.dalecauciuc.ro si clientii sai, astfel incat utilizarea serviciilor oferite de dalecauciuc.ro presupune acceptarea si conformarea la prezentii termeni si conditii de utilizare. www.dalecauciuc.ro isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentului document. Acest lucru insa nu constituie motiv intemeiat pentru incetarea relatiilor de colaborare de catre client si nici pentru refuzarea platii serviciilor si produselor solicitate.

CAP.III. PROCEDURA DE COMANDA

Orice comanda se va face online, pe www.dalecauciuc.ro. Clientii se obliga sa introduca in formular datele complete, corecte si conforme cu realitatea.

dalecauciuc.ro nu este responsabil si nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre client a unor informatii incorecte sau incomplete.

Dupa finalizarea comenzii, clientul va primi o factura proforma, la adresa de email introdusa in formular. Factura proforma contine toate informatiile legate de comanda facuta. Factura proforma nu are valoare contabila.

CAP.IV. MODALITATI DE PLATA

Toate preturile, facturile si platile – sunt exprimate in RON. Preturile afisate pe acest site in orice alta moneda, sunt doar orientative.

Toate preturile afisate pe dalecauciuc.ro contin TVA de 19%.

Comanda se achita in avans, prin transfer bancar, in baza facturii proforme.

Contul in care se va face plata este : RO28BACX0000000864170000, deschis la Banca Unicredit Tiriac Oradea. Dupa efectuarea platii, clientii sunt rugati sa trimita dovada platii la adresa de email: [email protected]

Clientul este de acord sa achite contravaloarea comenzii in avans, inainte de livrarea produselor.

Facturile fiscale se trimit pe adresa de email a clientului si prin posta, la adresa mentionata pe formularul de comanda.

Metoda de plata cu cardul prin PlatiOnline

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plățile cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de client cu denumirea Nordinova.

CAP.V. CONDITII DE LIVRARE

Termenul de livrare al produsului este de 7-10 zile lucratoare, de la plasarea unei comenzi ferme. Comanda este considerata ferma din momentul achitarii facturii proforme. Dovada achitarii o reprezinta ordinul de plata trimis de client la adresa de email [email protected]

Costul transportului este gratuit oriunde in tara!

Livrarea produselor se face la adresa mentionata de catre client in formularul de comanda sau prin comanda scrisa la adresa [email protected] . Destinatia poate fi orice localitate de pe teritoriul Romaniei. Semnatura de primire a coletelor o poate face orice persoana cu domiciliul in locatia stabilita ca adresa de livrare.

Livrarea se va face prin firma de curierat TNT.

CAP.VI. MODIFICAREA SAU ANULAREA COMENZILOR

MODIFICAREA SAU ANULAREA COMENZILOR „Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.”

Anularea unei comenzi certe se poate face numai prin cerere scrisa, trimisa pe adresa [email protected]. Anularea comenzii nu este garantata. Anularea este acceptata doar daca solicitarea se face in timp util, daca produsele nu au fost deja expediate sau pregatite de livrare. Raspunsul la solicitarea de anulare se va trimite prin email, la adresa mentionata de client in formularul de comanda.

CAP.VII. RECLAMATII

Semnatura de primire din partea destinatarului / beneficiarului serviciului sau produsului livrat, se considera ca acceptare a calitatii si livrarii in bune conditii a produsului, si nu lasa loc reclamatiilor ulterioare privitoare la calitatea sau nelivrarea completa a produsului.

In cazul în care produsele nu sunt livrate sau sunt livrate incomplet, sau in cazul oricaror nemultumiri, clientul trebuie sa trimita o cerere scrisa pe adresa [email protected], in care sa descrie situatia aparuta. De asemenea, ne poate contacta la numarul de telefon: 0745 323349.

CAP.VIII. OBLIGATIILE CLIENTULUI

Clientul este responsabil pentru corectitudinea datelor personale de pe formularul de comanda. Totodata, in cazul in care este necesar, clientul are obligatia de a actualiza, completa sau modifica aceste date.

Clientul este responsabil pentru mentinerea in conditii de securitate a parolelor si informatiilor importante pentru contul sau.

Clientul are obligatia de a achita contravaloarea produselor si serviciilor comandate de pe dalecauciuc.ro

CAP.IX. OBLIGATIILE VANZATORULUI

Vanzatorul are urmatoarele obligatii :

sa livreze in termenul stabilit produsele comandate
sa ofere cumparatorului toate actele necesare
CAP.X. PERIOADA DE GARANTIE

Vanzatorul garanteaza cumparatorului ca produsele furnizate sunt noi, nefolosite si nu vor avea nici un defect ca urmare a materialelor din care sunt confectionate sau manoperei de instalare.

Perioada de garantie acordata este intre 12-60 luni(depinde de produsul ales) de la momentul livrarii. Garantia include defectele de fabricare ale produselor. Garantia nu include uzura prin folosire, nici distrugerile intentionate ( acte de vandalism ).

CAP.XI. FORTA MAJORA

Forta majora este constatata de o autoritate competenta. Forta majora exonereaza partile contractante de indeplinirea obligatiilor asumate prin prezentul contract, pe toata perioada in care aceasta actioneaza.

Partea care invoca forta majora are obligatia de notificare a celeilalte parti, imediat si in mod complet, si de a lua orice masuri in vederea limitarii consecintelor.

CAP.X. LITIGII

Eventualele litigii in legatura cu derularea contractului, vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, solutionarea se va face prin instanta judecatoreasca competenta de pe teritoriul Municipiului Oradea.

CAP.XI. DISPOZITII FINALE
dalecauciuc.ro este singura in masura sa decida ce anume reprezinta o incalcare a termenilor si conditiilor de mai sus. Nerespectarea acestor termeni si conditii de catre un client, da dreptul dalecauciuc.ro sa suspende sau sa dezactiveze contul acestuia.

Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporara a serverelor, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor.

Garantam confidentialitatea tuturor datelor clientilor nostri. De asemenea, garantam utilizarea acestora exclusiv pentru onorarea comenzilor sau cererilor venite din partea clientilor.

Pentru orice alte informatii, va rugam sa ne contactati la: 0745 323349 sau [email protected].

http://www.anpc.gov.ro/

CAP.XII. RETRAGERE

In urma intrarii in vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunta la cumparare in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului. De aceea, noile standarde TRUSTED.ro includ de acum standardul 12, care prevede dreptul de retragere:

Informarea consumatorilor cu privire la conditiile de exercitare a dreptului de retragere si punerea la dispozitie, conform legii, a modelului de formular de retragere. TRUSTED.ro pune la dispozitie un model de retragere si informatiile esentiale pentru consumatori.

In acest sens, am creat un model de formular de retragere, pe care vi-l oferim aici:

https://www.trusted.ro/wp-content/uploads/2014/10/model-retragere-trusted.pdf

https://www.trusted.ro/wp-content/uploads/2014/10/model-retragere-trusted.doc

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de uzura si trebuie sa fie in ambalajul original, insotite de toate accesoriile, factura