Creșterea și întreținerea unui cal este o activitate complexă atât fizic și emoțional cât și financiar. Astfel, este firesc să căutăm mereu bunăstarea prietenilor noștri cabalini. Dar, știați că drumul spre această bunăstare trece prin pardoseala grajdului? Vă propunem să explorăm multiplele beneficii pe care vi le poate oferi un set de pavele cauciuc 1000×1000.

Pentru început materialul și dimensiunile sunt optimizate pentru grajdul de cai. Flexibilitatea și calitatea izolatoare a materialului face dintr-o suprafață acoperită cu pavele cauciuc 1000×1000 mediul ideal pentru articulațiile calului. Trăsăturile pavajului devin și mai evidente, pe măsură ce vremea se strică. Acest fapt se datoreză izolației suplimentare și deosebit de eficiente. Mai mult, chiar și în cazul unei accidentări sau odată cu înaintarea în vârstă, articulațiile calului nu se vor uza și nu vor fi nici suprasolicitate, dacă podeaua grajdului este acoperită cu pavele cauciuc 1000×1000.
Pe urmă, desigur, sănătatea îndrăgitului nostru cabalin nu depinde doar de starea articulațiilor sale. Plămânii reprezintă un factor chiar mai important. Rigiditatea și dificultatea în curățare sunt trăsături de bază ale unui pavaj clasic. Prin urmare, este amplificat nivelul de amoniac, extrem de dăunător pentru sistemul respirator. Efectele sunt agravate de praful asociat cu cantitatea ridicată de paie necsară așternutului. Toate acestea nu reprezintă o grijă, odată cu montarea unor pavele cauciuc 1000×1000 Equiflex, de la Reflex. Permeabilitatea, textura moale și flexibilă, dar și curățarea facilă transformă acest pavaj în soluția perfectă pentru sănătatea calului dumneavoastră.

În final, o simplă socoteală ne arată că, amenajarea grajdului cu pavele cauciuc 1000×1000 aduce un plus financiar pe termen mediu și lung. Este suficient să amintim cheltuielile de achiziționare și depozitare cantității necesare de paie, dar și efortul fizic investit în pregătirea așternutului și curățarea suprafeței. Setul de pavele cauciuc 1000×1000 Equiflex necesită o cantitate minimă de paie, nu au nevoie de mentenanță și se monteză ușor. Astfel costurile suplimentare sunt minimalizate.
Apelați cu încredere la noi, pentru servicii de consultanță și amenajare, în funcție de preferințele dumneavoastră!