Amenajarea unui loc de joacă pentru copiii dumneavoastră în curtea casei reprezintă o investiție excelentă cu beneficii atât pe termen scurt, cât și mediu sau lung. Iată doar câteva avantaje: timpul calitate petrecut cu copiii în confortul propriei curți, dezvoltarea fizică, dar și socială armoniasă a copilului atât prin timpul petrecut cu familia cât mai ales cu copiii de vârstă apropiată, din vecini.

Odată ce ați finalizat amenajarea locului de joacă ați decis să acoperiți măcar câteva suprafețe-cheie ale curții cu pavele de cauciuc? Ați luat o decizie foarte bună, care sporește siguranța copilului dumneavostră și minimalizează costurile de întreținere. Montarea este relativ simplă și nu este nevoie de specialist. Totuși, este important să urmați anumiți pași pentru a realizarea corespunzătoare a unui montaj pavele cauciuc.

Înainte de toate, depozitarea plăcilor componente trebuie efectuată în condiții uscate și la o temperature optimă. Pe urmă, va trebui să vă asigurați că spațiul ales pentru respectivul montaj pavele cauciuc este perfect netedă și curată. Astfel se pot menține calitățile cauciucului. Puteți realiza un asemenea montaj pavele cauciuc și pe suprafețe precum pietriș tasat sau nisip, dar acestea pot afecta calitățile de scurgere ale materialului.

Când vine vorba de montarea efectivă, vă recomandăm să aveți următoarele în vedere. Ca orice alt produs dintr-un asemenea material, pavelele de cauciuc se dilată la temperaturi ridicate. Prin urmare, este de dorit amplasarea acestora la umbră. Pe parcursul realizării unui montaj pavele cauciuc, s-ar putea să observați că adezivul utilizat formeză un strat de spumă între plăci. Acesta nu este nicidecum un motiv de îngrijorare, ci un efect firesc. Trebuie doar să lăsați adezivul să se usuce, după care puteți utiliza o șurubelniță sau un cuțit pentru îndepărtarea facilă a surplusului.
În cazul în care aveți nevoie de orice fel de asistență în realizarea unui montaj pavele cauciuc exact așa cum vi-l doriți, apelați cu încredere la serviciile de consultanță ale echipei noastre. Cu o experiență de peste un deceniu în conceperea, realizarea și dezvoltarea locurilor de joacă, vă stăm la dispoziție la fiecare pas, ca proiectul dumneavoastră să iasă așa cum vi l-ați imaginat!