Dacă aveți posibilitatea și doriți să amenajați un loc de joacă pentru copilul dumneavostră în curtea casei, probabil ați parcurs deja nenumărate articole cu sfaturice și sugestii ce v-ar putea ajuta în realizarea spațiului optim de joacă pentru cei mici. Cu toții ne dorim ce e mai bun pentru copiii noștri. În cercetarea dumneavostră, este foarte probabil să fi auzit, printre altele, de multiplele beneficii ale unui pavaj din cauciuc, acesta fiind elastic, igienic și ușor de întreținut. Toate acestea însemnă că activitatea copiilor nu va întreruptă abrupt de accidentări sau de lucrări de mentenanță.
Totuși, un factor cel puțin atât de important îl reprezintă modul de aplicare a adezivului pentru pavele. Aceasta pentru că maximizarea beneficiilor materialului, cum ar fi scurgerea optimă, depinde de aplicarea corespunzătoare a unui asemenea adeziv pavele cauciuc. Haideți să vedem, în continuare, care ar fi câteva aspecte de luat în vedere

Pe de o parte puteți alege să montați pavelele individual, prin aplicarea de adeziv pavele cauciuc la cele 4 colțuri, sau prin alipirea a două margini. În acest caz trebuie să aplicați adeziv pavele cauciuc numai pe cele două colțuri ce urmeză să fie alipite. Se recomandă ca operațiunea să fie efectuată cu mănuși de protecție.

Pe de altă parte, un adeziv pavele cauciuc marca Reflex poate fi aplicat atât pe beton sau asfalt cât și pe pietriș tasat sau nisip. Trebuie doar să aveți în vedere faptul că, indiferent de tipul de suprafață ce urmeză a fi acoperită, aceasta trebuie să fie curată și fără denivelări. În plus, în ceea ce privește zonele asfaltate sau betonate, acestea trebuie să fie complet uscate.
Când vine vorba de optarea pentru un adeziv pavele cauciuc, gama noastră de produse Reflex vă oferă soluția optimă. În plus, dispunând de o experiență de peste zece ani în domeniu, echipa noastră vă stă la dispoziție pentru consultanță încă de la primii pași în conceperea și dezvoltarea locului de joacă pe care vi-l doriți pentru copiii dumneavoastră.