Pavele pentru cai EquiFlex Classic

Comenzile se fac telefonic

Suna acum la

0745 32 33 49

Pavaj pentru cai EquiFlex Classic cu o grosime de 2 sau 4cm.

Caracteristicile principale ale pavajului din cauciuc:
– rezistent la acid si lesie
– are caracterul unui canal de scurgere excelent
– nu necesita mentenanta
– poate fi usor curatat
– poate fi ușor amplasat și dimensionat
– nu contine coloranti nocivi

Pavele Cauciuc pentru cai EquiFlex Classic20 100 x 100 cm grosime 2cm Negru –  

 

Pavele Cauciuc pentru cai EquiFlex Classic40 100 x 100 cm grosime 4cm Negru – 

 

Cuvinte cheie: pavele cauciuc,  cauciuc pentru cai, equiflex, pavele din cauciuc protector.

 

Cum se curăță corect pavajul din cauciuc pentru cai?

Acum ceva vreme ați pavat grajdul dumneavoastră cu pavele din cauciuc protector. Calul dumneavoastră are parte de confort, iar curățenia periodică necesită doar un furtun. Dar cum rămâne cu eventualele pete ce pot apărea pe acest pavaj pentru cai? Care sunt ustensilele și tehnicile pe care le putem folosi pentru o curățare corectă? Dacă aveți bătăi de cap cu petele apărute, sau plănuiți pur și simplu o curățenie generală, ați găsit articolul potrivit.

Ca orice pavele din cauciuc, modelul de pavaj pentru cai din gama Equiflex se curăță relativ facil. Totuși trebuie avute câteva lucruri în vedre, atât la eliminarea unor pete cât și în cazul unei curățenii de amploare. Pentru înlăturarea eficace a petelor este nevoie de un detergent ușor de uz casnic. Astfel se va evita degradarea sau afectarea acestor pavele cauciuc, ce poate suurveni în urma aplicării unor substanțe puternice. Trebuie doar să udați înainte pavajul, urmând să pulverizați detergentul pe pată și să treceți cu peria peste, până pata este curățată.

Dar cum procedăm în cazul unei curățenii generale? Și aici procesul este deosebit de simplu. Trebuie doar să umeziți aria pe care doriți să o curățați, aplicând detergent de uz casnic diluat cu apă. Pentru o curățare eficientă vă recomandăm să aplicați procedeul pe fiecare metru pătrat în parte. Astfel curățenia se realizează în profunzime, iar după uscare nu vor apărea pete sau dungi.

În mod previzibil, lista ustensilelor de care aveți nevoie pentru curățarea setului de pavele cauciuc pentru cai Equiflex este destul de scurtă. Vă sunt necesare un furtun de apă cu stropitoare, un flacon cu pulverizator și un spălător cu presiune de până la 100 bari. Pe lângă acestea veți mai avea nevoie doar de un detergent de uz casnic cu efect redus de coroziune și o perie de duritate medie, de 25 cm.

Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție cu sfaturi în caz de orice nelămurire legată de procesul de curățare a pavajului din cauciuc pentru cai din gama Equiflex.