Ne aflăm în acea perioadă a anului în care de multe ori nici nu realizăm viteza cu care ultimele zile amorțite ale iernii lasă locul zilelor însorite, priimăvăratice.

Ba mai mult, de câte ori nu ne-am pomenit în anii trecuți în toiul lunii mai, în prag de vară, contemplându-ne curtea și creionând potențiale investiții, mereu pentru primăvara viitoare. Dacă v-ați hotărât să nu mai amânați proiectele pentru curtea dumneavoastră de vis, dar nici nu doriți să vă avântați într-un proiect prea ambițios dintr-odată, acest articol vă poate ajuta. Răspunsul este simplu: dale din cauciuc. Fiind deosebit de versatile, ele vă pot înviora curtea, iar petrecerea timpului liber în familie, cu cei mici, va fi una lipsită de griji. Vă invităm astfel să vedem împreună doar câteva din câteva dintre avantajele amenajării curții cu dale din cauciuc.

Pentru început, ajunge să ne reamintim că, odată cu razele de soare ale primăverii activitatea fizică în aer liber este extrem de benefică și întărește imunitatea în mod sporit. Apelând la pavajul de dale din cauciuc marca Reflex, nu veți mai fi nevoit să investiți bani, timp și energie pentru a accesa un teren de sport amenajat. Pavând, spre exemplu, o zonă a curții cu asemenea dale din cauciuc veți putea beneficia de o suprafață elastică, ce reduce riscul accidentărilor și menajează articulațiile, ideală pentru activitate fizică.

Trăsăturile materialului unor asemenea dale din cauciuc au însă și alte efecte care vă pot oferi confortul timpului de calitate petrecut cu cei dragi, în aer liber. Suprafața antiderapantă și moale a pavajului aduce cu sine o siguranță sporită pentru cei mici și mari deopotrivă, atunci când vă jucați cu copiii dumneavostră în curte. Pe lângă toate acestea, în caz că aveți o piscină, acest tip de pavaj reprezintă un mare avantaj, în special în imediata apropiere a bazinului, tocmai datorită acestor caracteristici. Aceasta pentru că minimalizează riscul de alunecare, este durabil și permeabil. În plus pavajul nu numai că este extrem de rezistent, ușor de montat și curățat, dar nici nu necesită întreținere. Toate acestea nu fac decât să vă ofere mai mult timp pentru dumneavoastră și cei dragi.

În caz că aveți în plan orice reamenajare a curții pentru a oferi celor mici un loc de joacă, echipa Nordinova vă stă la dispoziție pentru servicii de consultanță, cu peste un deceniu de expertiză în domeniu.