Dale de cauciuc Reflex fitness puzzle 2x50x50 cm

54.00 lei (T.V.A. inclus)

Pavajele ReFlex Fitness Puzzle sunt confecționate din anvelope reciclate, astfel cumparand acest produs contribuiti si la protejarea mediului.
Pavajele ReFlex Fitness au certificate de calitate REACH, ceea ce garanteaza ca in timpul utilizarii lor, din acestea nu se dizolva si nu emana produse daunatoare sanatatii.
Termen de garantie: 3 ani

Greutate: 5,1kg/buc
Pentru a obtine un rezultat cat mai bun, pavajele de cauciuc trebuie lipite pe o suprafata plana de beton cu adeziv pentru covoare de cauciuc si trebuie montat intre borduri de cauciuc sau trebuie fixat intr-o rama de lemn sau beton.
Produsul ” Pavaj de cauciuc ReFlex fitness puzzle negru/mix 2,0x50x50 cm ” este fabricat in Ungaria la fabrica de dale de cauciuc NADLAND SRL.

SKU: dale_cauciuc_reflex_fitness_puzzle_2cm Categorie:

Descriere

A sosit vremea antrenamentului?

Căutați o pardoseală, cu care sa puteți acoperi repede o suprafață mare? Ați dori să fie, însă, și genul de suprafață care să vă protejeze articulațiile, fiind flexibilă, sigură, cu suprafață cauciucată antiderapantă care, totodată, atenuează corespunzător vibrațile săriturilor sau chiar și sunetul căderii greutăților? V-ați dori ca, această suprafață să fie, pe lângă toate acestea doresti să fie rezistentă la greutăți mari, dar și durabilă
Atunci este timpul să apelezi la un set de dale de cauciuc Reflex Fitness Puzzle, gândit special pentru campioni care nu acceptă compromisuri

Aceste dale de cauciuc Reflex Fitness Puzzle se pot utiliza în săli de aerobic și crossfit, precum și în săli de haltere si de fitness, si în orice spațiu pentru a cărui utilizare este nevoie de caracteristicile de mai sus.

Principalul avantaj al acestui tip de placă cauciuc este designul puzzle conectabil.
Piesele de puzzle sunt perfect conectate între ele, creând o singură suprafață uniforma atunci când sunt unite.

Acesta este cel mai gros covor de fitness alcătuit din pavele tip puzzle pentru pardoseală, care poate fi folosit pentru antrenament cu greutăți mai mari și pentru mișcări dinamice.

Informații suplimentare

Greutate 5.1 kg
Dimensiuni 50 × 50 × 2 cm
Culori disponibile

Negru

Certificat Tüv

Download

Informatii generale dale cauciuc

Download

Intretinerea dalelor din cauciuc ReFlex

Download

Montarea placilor si dalelor de cauciuc

Download