Aplicatii industriale

 

Pavaj de cauciuc anti-soc

Pavajele de cauciuc elastic ReFlex deservesc in mod exemplar atat domeniul comercial cat si diferite domenii industriale.

 

Statul in picioare in schimburi de 8 sau 12 ore pe langa benzile rulante sau alte locuri statice, solicita in mod deosebit coloana vertebrala si articulatiile angajatilor.

Placi de cauciuc anti vibratii

Placile de cauciuc ReFlex sunt potrivite pentru a fi utilizate ca si placi anti vibratii/de absorbire a vibratiilor din doua puncte de vedere.

Conform masuratorilor, utilizarea placilor de cauciuc ReFlex determina diminuarea solicitarii de vibratii in general cu 50-90%.

Protectie de izolare

 

A fost conceput pentru utilizare generala, iar placile de cauciuc extra durabile sunt recomandate pentru situatiile in care deasupra stratului de hidroizolatie se mai asază alte straturi, de exemplu strat de pamant, pavaj sau asemanatoare. Acestea se pot achizitiona in suluri de latime de 125 cm, si asezate unul langa altul, vor alcatui o suprafata de protectie continua.

Covor cauciuc

Protectie structurala foarte rezistenta.
Covorul de cauciuc ultra rezitent a fost conceput pentru a îndeplini funcția de izolație a elementelor de construcție, a spațiilor publice, a halelor și a podelelor. Caracteristica principala consta in faptul ca odata cu montarea lui, asigura o protectie marita la presiune. Este un produs foarte rezistent si impermeabil conceput pe baza unor standarde stricte de calitate.
Produsul este inodor, fiind astfel ideal pentru a fi incorporat atat in izolatia interioara a constructiilor, cat si in cele exterioare, de exemplu: pe terase, balcoane, sub parcheta, acoperis cu verdeata sau in cazul gradinilor de pe acoperisuri.
Fiind ultra rezistent este foarte potrivit pentru constructia tunelurilor, deoarece suprafata covorului poate fi direct solicitat de masini de mare tonaj, balast sau pietris.
Pentru a obtine un rezultat cat mai bun, covorul de cauciuc trebuie lipit pe o suprafata plana de beton cu adeziv pentru covoare de cauciuc si trebuie montat intre borduri de cauciuc sau trebuie fixat intr-o rama de lemn sau beton.