Dale de cauciuc protector

Atat in cazul echipamentelor de joaca amplasate in locuri publice, cat si in gradinile caselor private, trebuie sa tinem cont de situatia in care de exemplu, cade un copil din turn, acesta sa nu se accidenteze grav.

Potrivit reglementarilor actuale, in locurile publice unde inaltimea de cadere este mai mare de 1 m, este obligatorie folosirea unui pavaj amortizator. Sub 1 m se accepta ca invelis si iarba, astfel, in cazul echipamentelor de joaca mai joase, ca de ex. balansoarul, nu se impune amplasarea unui pavaj de siguranta, cu exceptia in care acesta ar fi asezat pe o suprafata de beton.

Chiar daca aceste reglementari privesc locurile publice, merita sa se tina cont de cuprinsul lor si in cazul amplasarii locurilor de joaca la case private deoarece scopul lor principal este de a reduce riscul eventualelor accidentari. Desigur, respectarea acestor reglementari nu este o garantie ca nu vor avea loc julituri sau contuzii, dar utilizarea pavajelor de cauciuc ReFlex reduce aceasta posibilitate iar flexibilitatea suprafetei protejeaza impotriva accidentarilor la nivelul capului.

Pavajele de cauciuc ReFlex pot fi asezate pe suprafete de beton, asfalt sau chiar pentru invelirea suprafetelor uzate din beton din curtile gradinitelor si scolilor. De asemenea, pot fi folosite pentru transformarea terenurilor de joaca cu nisip, in urma intreprinderii lucrarilor prealabile.

 

 

 

Pavajele de cauciuc ReFlex COMPACT pot fi asezate pe suprafete de beton, asfalt sau chiar pentru invelirea suprafetelor uzate din beton din curtile gradinitelor si scolilor.
De asemenea, pot fi folosite pentru transformarea terenurilor de joaca cu nisip, in urma intreprinderii lucrarilor prealabile.
Pavajele de cauciuc ReFlex COMPACT se produc in format de 40×40 cm si sunt dale plane, fara picioruse.

Culori disponibile:
-rosu
-verde
-negru
-floor