+40-745 32 33 49 office@nordinova.ro

Pavaje pentru gradina si parcuri

Pavaj de cauciuc flexibil in jurul piscinei

Parcari

Alei de gradina, poteci

Pentru aleile si potecile de gradina sunt ideale placile Gardener step de diferite marimi. Pe aceste placi fabricate din granule de cauciuc e placut sa te plimbi și desculț, iar datorita structurii din granule, care permite eliminarea usoara a lichidelor, aceste placi raman antiderapante si pe vreme de ploaie. Placile Gardener step asigura o senzatie mai placuta decat placile de beton, dar totodata au si greutatea necesara ca sa ramana pe locul lor dupa montare.

Placile Gardener sunt accesibile in doua marimi de diametru: cu 30 cm si cu 50 cm.

Piste de alergare in parcuri

 

Pasionatii de alergare demult isi doresc piste de alergare pe care le pot folosi in orice conditii meteorologice. Pana nu demult acesta era numai privilegiul alergatorilor de curse, dar in ultima vreme au aparut si in tara noastra deja, in diferite parcuri publice, pistele de alergare pavate cu cauciuc. Experienta arata ca existenta acestor piste de alergare din parcuri improspateaza “viata sportiva“ a parcurilor, apar noi structuri/straturi sociale, se imbunatateste activitatea comunitara. Cu ajutorul tehnologiei ReFlex de turnare a cauciucului la fata locului se obtin rezultate deosebite in cazul acestor piste de alergare.

Ghiveci din cauciuc

 

Ghiveci de gradina elastic, colorat, produs din macinatura de cauciuc. Diametrul exterior este de 350 mm, iar cea din interior 185 mm. Se poate aseza si pe terase si pe balcoane. Se poate utiliza si ca si scaunel sau masuta. Langa locul de joaca cu nisip, intorcandu-le,  se pot aseza pe fundul acestuia si formele create din nisip. Nu necesita montare, fixare speciala.