Pavaje Cauciuc Protector Sport

Comenzile se fac telefonic

Suna acum la

0745 32 33 49

Pentru desfasurarea activitatilor dinamice, trebuie tinut cont odata cu executarea invelisurilor de o structura care sporeste performanta de nivel inalt. Pavajele de cauciuc ReFlex fabricate din anvelope reciclate sunt deosebit de flexibile, rezistente si in conditii meteorologice nefavorabile. Datorita proprietatilor avantajoase reduc riscul accidentarilor iar datorita caracterului crutator al articulatiilor, contribuie perioada indelungata la mentinerea sanatatii.
Ideal si pentru interior: sala de sport, sala fitness.

 

Pavaje Cauciuc Protector Sport 100 x 100 cm grosime 3cm Negru –  

Pavaje Cauciuc Protector Sport 100 x 100 cm grosime 3cm Rosu –  

Pavaje Cauciuc Protector Sport 100 x 100 cm grosime 3cm Verde – 

Pavaje Cauciuc Protector Sport 100 x 100 cm grosime 3cm Gri –   

Pavaje Cauciuc Protector Sport 100 x 100 cm grosime 3cm Nisipiu –  

Pavaje Cauciuc Protector Sport 100 x 100 cm grosime 3cm Maro –   

 

Pavaje Cauciuc Protector Sport 100 x 100 cm grosime 4cm Negru –  

Pavaje Cauciuc Protector Sport 100 x 100 cm grosime 4cm Rosu – 

Pavaje Cauciuc Protector Sport 100 x 100 cm grosime 4cm Verde – 

Pavaje Cauciuc Protector Sport 100 x 100 cm grosime 4cm Gri –   

Pavaje Cauciuc Protector Sport 100 x 100 cm grosime 4cm Nisipiu –  

Pavaje Cauciuc Protector Sport 100 x 100 cm grosime 4cm Maro –   

Cuvinte cheie: pavele cauciuc,  cauciuc protector, pavaje cauciuc, sport, pavele din cauciuc protector.

O toamnă cu sport: Calitățile unice ale pavajelor ReFlex

Sosirea toamnei înseamnă vreme imprevizibilă, de multe ori ploiaoasă. Cu toții știm cât de demoralizator poate fi să privești pe fereastră în ziua de jogging, doar pentru a realiza că plouă și probabil traseul e umplut de noroi. Schimbarea anotimpului nu trebuie să fie însă nicidecum un motiv de a renunța la mișcarea regulată! În continuare vă invităm să descoperim de ce un set pavele cauciuc protector marca ReFlex este soluția ideală pentru practicarea sportului în interior.

De fapt, vremea de afară poate fi un imbold pentru a face o investiție cu avantaje imediate.Astfel, puteți avea în vedere crearea și amenajarea unui spațiu pentru practicarea de sport în locuința personală. Cu siguranță că, amenajând un spațiu de fitness pentru uz personal țintiți crearea unui nivel înalt de confort. Apelând la pavele cauciuc protector marca ReFlex puteți face o investiție deosebit de valoroasă în acest sens. Aceste pavaje cauciuc au fost special concepute pentru a sprijini activitatea fizică intensă, fie că e vorba de un hobby sau de sport de performanță. Poate că doriți să vă reîncărcați bateriile și să vă mențineți condiția fizică în timpul liber. Sau, poate vă aflați în căutarea mediului propice pentru a vă depăși limitele în sportul ales, pentru a performa la diverse competiții.

Indiferent de modul în care priviți sportul, aceste pavele cauciuc reprezintă soluția ideală pentru un ambient sigur și igienic. Fiind deosebit de flexibile și rezistente, pavajele menajează articulațiile și reduc semnificativ riscul de accidentare.

Iată de ce amenajarea unui colț destinat activităților sportive chiar în locuința dumneavoastră poate fi o investiție valoroasă. Chiar mai mult, utilizând pavele cauciuc marca ReFlex vă asigurați de calitatea și durabilitatea noului spațiu creat.. Asigurăm calitate certificată, pavajul fiind produs în propria noastră fabrică din Ungaria.