Rampa din Cauciuc ReFlex

Comenzile se fac telefonic

Suna acum la

0745 32 33 49

Element rampa din dale cauciuc, recomandam folosirea acestei rampe din pavaj cauciuc pentru a elimina diferenta de nivel.

Dimensiunea: 100 x 25 cm

 

Rampa din Cauciuc ReFlex grosime 1/4 cm Negru –  

Rampa din Cauciuc ReFlex grosime 1/4 cm Rosu –  

Rampa din Cauciuc ReFlex grosime 1/4 cm Verde –  

 

Cuvinte cheie: rampa, rampa din cauciuc, rampe.

Despre pavaj cauciuc protector și mișcarea lipsită de griji

Activitățile în aer liber reprezintă unul dintre cele mai sănătoase moduri de petrecere a timpului liber, indiferent de vârstă. Deseori ieșim la alergat ori la fotbal, dar cu cu toții rămânem cu aceleași frământări: Ce efect are betonul terenului de sport asupra articulațiilor noastre? Oare există o metodă de a reduce semnificativ riscul accidentării? Ei bine, după cum poate știți deja suprafețele betonate și asfaltate afectează în timp articulațiile și prezintă un risc mai ridicat de accidentare.

Dar pentru toate aceste probleme gama de pavaje cauciuc protector sport marca ReFlex vine cu soluția!
Un asemnea pavaj este un aliat de nădejde al tutror iubitorilor de sport. Atunci când îeșim pentru o alergare, sau pentru un joc cu mingea între prieteni, voia bună trebuie să primeze. Prin practicarea sportului căutăm să uităm de grijile cotidiene. Rolul acestor pavaje cauciuc protector sport marca ReFlex este tocmai acela de a înlătura orice griji ce pot fi asociate cu o activitate fizică intensă, cum ar fi accidentările grave sau uzarea articulațiilor. În contrast cu suprafețele betonate sau asfaltate, compoziția din cauciuc nu exercită presiune suplimentară asupra articulațiilor, datorită flexibilității sale. În plus, calitățile antiderapante ale materialului reduc riscul accidentării, impactul cu solul fiind de o intensitate mult redusă, datorită texturii și trăsăturilor cauciucului. Dar asta nu e tot…

Cu toții cunoaștem neplăcerile cauzate de eventuale diferențe de nivel între terenul de sport și spațiul înconjurător, sau de la trecerea de pe un teren pe altul. Rampa din cauciuc din gama ReFlex vă oferă soluția optimă. Această rampă din cauciuc este special concepută pentru a facilita deplasarea ușoară și sigură pe un teren cu diferențe de nivel. Este nevoie doar de atașarea unui asemenea element la capătul suprafeței terenului. Astfel trecerea se va face aproape pe nesimțite!

Realizarea unui teren de sport de înaltă calitate presupune atenția la detalii precum compoziția și trăsăturile suprafeței de joc. Apelând la gama noastră de pavaje cauciuc, lăsați toate aceste detalii în grija unor experți și a unui produs de calitate certificată.