Pavaje din Cauciuc tip Tabla de sah

Comenzile se fac telefonic

Suna acum la

0745 32 33 49

Jocul sah face parte din cele mai populare jocuri pentru doua persoane de tip joc strategic pentru copii si adulti. Partidele jucate ore intregi pe pavajele de cauciuc ReFlex sunt mai putin obositoare deoarece solul flexibil reduce gradul de solicitare a coloanei si picioarelor. Mai mult, datorita proprietatii optime de scurgere, poate fi folosit chiar imediat dupa ploaie.

Acest joc jah mini este format dintr-o singura dala de 3 sau 4 cm grosime 100×100 cm, placa de cauciuc personalizata pentru jocul. Se recomanda achizitia unui set de figurine joc sah mini (acesta nu este inclusa in pretul dalei).

Pavele Cauciuc tip Tabla de sah Mini grosime 3cm –  

 

Pavele Cauciuc tip Tabla de sah Mini grosime 4cm –  

 

Set Figurine pentru Tabla de sah Mini –  

Cuvinte cheie: pavele cauciuc, cauciuc tip tabla de sah, tabla de sah, mini, figurine sah.

 

O tablă de șah pe pavele cauciuc pentru locuri de cazare?

Curtea unei pensiuni sau a unui hotel este la fel de important ca sala de mese sau camerele de cazare. În timpul sezonului, vara, oaspeții își doresc să se bucure de aerul proaspăt, parfumul florilor și aroma vegetației înverzite. Din aceste motive este important să vă orientați spre maximizarea spațiului în aer liber ce aparține de pensiunea, ori hotelul dumneavoastră. Citind în continuare acest articol veți putea afla cum un set de pavele cauciuc tip tablă șah vă poate fi de mare ajutor în acest sens.

Cu toții cunoaștem șahul în forma sa clasică. Era nevoie doar de desfacerea tablei și de amplasarea pieselor pentru a avea o după-masă memorabilă cu familia sau prietenii. Dacă ați jucat vreodată șah, cu siguranță vă amintiți cu drag de prima partidă pe care ați jucat-o vreodată. Fie că v-a învățat un părinte, un unchi, fratele, soara, un văr ori un prieten, acele partide cu cei dragi constituie o amintire și o experiență aparte. Toate aceste partide reprezintă un exercițiu în a ne ține mintea trează, iar plăcerea jocului și momentele memorabile vin de la sine. Șahul în grădină, pe o tablă mai mare și cu cu piese mai mari, ușor de manevrat, nu este cu nimic mai dificil decât o partidă de șah la masă! Amplasând o asemenea dală de cauciuc tip tablă de șah în curtea unității de cazare le oferiți șansa clienților să trăiască experiența jocului de șah chiar în sejurul petrecut la dumneavoastră. Astfel oaspeții vor pleca cu un bagaj de amintiri inedite. Aceste amintiri îi vor lega mereu de acea pensiune sau acel hotel anume.

Iată de ce o tablă de șah din dale de cauciuc este elementul de care curtea dumneavoastră are nevoie. Suprafața flexibilă garantează că jocul nu va fi întrerupt de accidentări, iar articulațiile vor fi și ele menajate. Pentru a vă bucura de aceste avantaje trebuie doar să cumpărați o dală tip tablă de șah și setul de piese